Stressmestring

Stress kan være skadelig for både fysisk og mental helse. Fokus Hypnose Terapi tilbyr hypnoseterapi for stressmestring for å hjelpe deg med å gjenkjenne, håndtere og redusere stressnivåene dine.

Hypnoterapi for stressmestring lærer deg avspenningsteknikker og stressreduserende strategier gjennom positiv visualisering og dyp avslapning. Du vil oppdage hvordan du kan takle stressende situasjoner på en mer balansert og rolig måte. Fokus Hypnose Terapi gir deg verktøyene du trenger for å oppnå langvarig stresslindring.

Dersom det ligger angst i sinnet ditt er dette det første som bør gjøres for å få kontroll over tanker, mønster, vaner og følelser.

Behandlingen går over 3 behandlinger der første time er kartlegging, bevistgjøring og tankekontroll. NB. Ingen hypnose første gang, er det oppfølging så er det noe annet.

Andre time: Hypnose mot mentalt stress. Dersom det er ønskelig utføres det litt akupunktur press behandling (ikke nåler) på nakke og hode i forkant for ytterligere avslapping.

Tredje time: Du vil oppleve en reise i så dyp avslappet tilstand at du ikke trodde det var mulig, der den indre roen vil feste seg til ditt underbevisste sinn for lang tid.