Priser

Ta kontakt for problemstillinger da prisene varierer litt etter hva man vil ha hjelp til. Du kan trygt ta kontakt på denne siden uten å måtte bestille time, så får du et tilbud eller en ca pris. Bedre pris kan bli gitt etter kartlegging i første time.

Jeg tilbyr generelt pakker for ulike tema og de inneholder gjennomsnittlig de timer klienter bruker for å få en varig virkning og en bra suksess rate.

Test Kr 200. 

Her tar jeg deg inn i hypnose og ut igjen etter kort tid, ca 30 min totalt. Skal du ta en  kort test er det viktig at du har lest litt på forhånd hva hypnose er og hvordan det foregår. Les under: Vanlige spørsmål og svar og Les før behandling.

Prøvetime  Kr 650.

Her jobbes det litt mot Stress, varer ca 60 min. De som tar denne har en tendens til å få et stort smil om munnen og føle seg godt utvilte etterpå.

Enkelt behandling 90- 120 min.  Kr 1200

Ingen hypnose under første time.

Enkelt behandlinger 60-90 min. Kr 1000

Mine vanlige behandlinger varer vanligvis mellom 90 og 120 minutter, siden jeg er veldig opptatt av å gjøre en god jobb som terapeut.

Av samme grunn har jeg satt første konsultasjonen eller kartlegging til ca 120 min.  Jeg føler det viktigste er å ta seg tid til å bli skikkelig kjent med sine klienter. Og ikke bare som klient, men med deg som menneske og alle dine problemstillinger. Slik at jeg på best mulig måte kan bevare deg og dine interesser og legge opp til en individuell behandling etter beste evne.

Vær obs på at tider kan overstiges i lengde, jeg stopper ikke nødvendigvis uten å føle meg ferdig med planen for dagen.