Priser

Ta kontakt for problemstillinger da prisene varierer litt etter hva man vil ha hjelp til. Du kan trygt ta kontakt på denne siden uten å måtte bestille time, så får du et tilbud på pakkeløsning.

Jeg tilbyr generelt pakker for ulike tema og de inneholder gjennomsnittlig de timer klienter bruker for å få en varig virkning og en bra suksess rate.

Test koster Kr 200. 

Her tar jeg deg inn i hypnose og ut igjen etter kort tid, ca 30 min. Skal du ta en  kort test er det viktig at du har lest litt på forhånd hva hypnose er og hvordan det foregår. Les under: Vanlige spørsmål og svar og Les før behandling.

Prøvetime  Kr 650.

Her jobbes det litt mot Stress, varer ca 60 min. De som tar denne har en tendens til å få et stort smil om munnen og føle seg godt utvilte etterpå.

Startbehandling ca 120 min.  Kr 1200 ingen hypnose under første time.

Enkelt behandlinger 60-90 min. Kr 900

Alle mine vanlige behandlinger er ca 90 minutter, siden jeg er veldig opptatt av å gjøre en god jobb som terapeut.

Av samme grunn har jeg satt første konsultasjonen til ca 120 min.  Jeg føler det viktigste er å ta seg tid til å bli skikkelig kjent med sine klienter. Og ikke bare som klient, men med deg som menneske og alle dine problemstillinger. Slik at jeg på best mulig måte kan bevare deg og dine interesser.