Om terapeut

Mitt navn er Tor Øvrebotten og jeg har tatt min utdannelse gjennom Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose (NIHH) i Oslo.

Utdannelsen er på 2 år og gir den beskyttede tittelen:

Registrert Hypnoterapeut

Med Master Diplom i Hypnoseterapi.

Jeg er medlem i Norsk Forbund for Klinisk Hypnose (NFKH) hvor jeg også har forsikring. Dere kan finne meg i registeret:

Rogaland

Utdannelsen er den første i sitt slag i Norge og sikrer en høyere kvalitet på ferdigutdannede terapauter enn tidligere. Utdanningen er den eneste i Norge som er godkjent av Norsk Forbund for Klinisk Hypnose(NFKH) og holder derved det Norske myndigheter anser som forsvarlig utdanning for hypnoseterapeuter her til lands.
http://www.hypnoseforbundet.no/

Mer om utdannelsen.

Mine lærere ved NIH

Henry Leander Andersen har jobbet på fulltid med bruk av hypnose siden januar 2005, og har jobbet med alt i fra skuespillere, programledere, toppidrettsutøvere, forretningsfolk og holdt kurser ved noen av Norges største bedrifter. Henry har vært omtalt i bl.a: Norsk Ukeblad, Hjemmet, KK, Senkveld med Thomas og Harald og På Tur med Dag Otto Lauritzen på Tv2. I FørKveld Live, Newton og Schrødingers katt på NRK1, nrkRadio, p4, Radio Norge, VG, Medium, BergensAvisa, SB, TB og Tv-Vestfold for å nevne noe – Henry Leander sin offisielle CV er lang og taler for seg selv om hans resultater og dyktighet.

Om du ønsker kan du lese enda litt mer om Henry Leander her

Siren B Blix har siden 2005 jobbet på legesenteret Saits Medisinske i Kristiansand. Hun er blant en av de mest etterspurte og anerkjente hypnoterapeuter i Norge. Hun har jobbet med toppidrettsutøvere, politikere, og tv-kjendiser, og har over 16 000 klienttimer bak seg.  I tillegg til all sin etterutdanning og sine 4 spesialutdanninger i klinisk hypnose og hypnoterapi er hun helseutdannet og har kompetanse innenfor komplementær medisin. Hun har også fordypet seg innen psykologi, samt utvidet innsikt i praktisk psykologi. Hun har Master Practitioner i NLP, sertifisering innen EFT og i TOC-modellen (Theory of Constaints)