Søvnproblemer

Mange mennesker sliter med søvnproblemer som søvnløshet, mareritt eller søvnapné. Fokus Hypnose Terapi tilbyr en naturlig og trygg løsning for å forbedre søvnkvaliteten. Hypnoseterapi for søvnproblemer innebærer avslapningsteknikker og positiv visualisering som hjelper deg med å roe ned ditt nervesystem og finne indre ro før sengetid.

Med en behandlingspakke med Fokus Hypnose Terapi vil du lære å kontrollere stressnivåene dine og redusere tankene som holder deg våken om natten eller vekker deg og alle andre problemer relatert til søvn. Ved å bruke riktige tanker, teknikker og hypnose kan du forbedre søvnen din, våkne opp og føle deg mer uthvilt og revitalisert.

De som har gjennomført behandlingen har rapportert om veldig gode virkninger allerede etter første time.

Behandlingen går vanligvis på 3 behandlinger i alle fall om stress behandling er utført i forkant. Det er også mulig å utvide med ekstra behandlinger etter eget ønske.

Første behandling: Blir tatt vekk om stress behandling er utført først. Ingen hypnose. Info om søvn, teknikker for å forbedre søvn, tenke annerledes og analyse for søvn problemer.

Andre behandling: Tanker rundt søvn og kartlegging av søvn problemer om ikke tatt forrige time. Evt. Begynne å behandle problemstillinger vha hypnose.

Tredje behandling: Lære å gå inn i søvn på en fredfyllt måte og hvordan gjøre selvhypnose for å komme raskere inn i søvn.

Fjerde behandling: Påbyggning på selvhypnose for å gjøre den ennå sterke og eventuelle andre problemstillinger.