Les før behandling

Det er viktig at det er Du og ikke noen andre som ønsker forandringene om vi skal få det til sammen. Du trenger derimot ikke ha så veldig lyst på forandringen for dette kan vi jobbe med. Så derfor er det viktig at egendel også blir fulgt opp, du er selv medansvarlig for å lykkes med en varig forandring.

For å si det på en annen måte.

Jeg kan gi deg et glass vann. Men jeg kan ikke drikke det for deg. Altså vil det ikke slukke tørsten uten at du drikker det. (Der er egendelen at du faktisk drikker det.)

Under forsamtale vil det komme klart frem hva som blir din egendel for å lykkes med behandlingen. Ved hjelp av egendel og hypnoseterapi er det meget stor sjanser for å lykkes, faktisk opp mot 90%. Kommer litt an på hva som blir behandlet. F.eks er det lettere å behandle fobier enn alkoholisme.

Du bør belage deg på å ha god tid rundt en behandling. Jeg har ikke til vane å slutte av en pågående behandling på minuttet  om det har dukket opp noe mer under en behandling som må sluttføres. Dette er ofte et must for å oppnå et godt resultat og kommer nok mange av mine klienter til gode en gang.

Det er Wc innenfor døren og litt til venstre når du kommer opp i 3 etg.

Oppfordring!

  1. Les helst vanlig spørsmål og oppklaringer  rundt hypnose før time også.
  2. Sørg for at du går på do før behandling slik at dette ikke vil forstyrre deg under behandlingen.
  3. Om det er første gang, vær ute 15 min før tid slik at du har tid til å fylle ut registreringspapirer. Disse vil ligge fremme tilgjengelig på/under bord.
  4. Er du for syk så er du for syk, da kan vi heller flytte timen din. I visse tilfeller også kostnadsfritt innen 24t, har du fått høy feber eller nettopp spydd f.eks. vil jeg gjerne utsette det. 🙂

Etter å ha lest pkt. 1 kan du notere ned de spørsmål du måtte ha og kan de ikke vente til timen sender du mail eller ringer meg.